Over

Welkom bij Sawadee

In Thailand maken massages al voor honderden jaren deel uit van de Thai zijn/haar leven. Een Thaise massage zorgt voor een complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als tegen geestelijke klachten. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft bovendien tonnen energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals rug-, nek- en hoofdpijn. Verder zal het de geest tot rust brengen en zo stress laten verdwijnen. Je zal merken dat je na een behandeling je een ander mens zal voelen.

Over mezelf

Mijn naam is Sivilai Kongnaka en ben afkomstig uit het noordoosten van Thailand namelijk uit Nakhon Ratchasima (Korat). Geboren in een gezin waar Thaise massages dagelijkse kost waren, heb ik van jongs af aan de kneepjes van het vak geleerd. Na mijn studies in Korat heb ik me verder gespecialiseerd in de Thaise massage. In Thailand heb ik dan verschillende jaren als masseuse gewerkt. Later ben ik mijn man Paul tegengekomen en met hem naar België gereisd. Na mijn integratie wil ik graag mijn vorige beroep opnemen. Jaarlijks gaan we opnieuw naar Thailand zodat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwe producten en technieken.

> Je kan bij Sawadee in Herentals steeds terecht –  op weekdagen van 10u tot 20u  – na afspraak. Dit via e-mail : info@sawadeemassage.be of telefonisch : 0473 546556